Dopapir med god jul = blasfemi?

Greit nok, jeg forstår poenget, dopapir er jo noe man tørker seg med og kaster i do. Likevel synes jeg det er å overdrive litt da. Jeg mener, HALO! Hvem er det som tenker sånn angående et dopapir? Da har de virkelig veldig lite å finne på. Lambi har også lovet denne kvinnen som sendte dette klagebrevet at de aldri mer skal skrive "God Jul" på dopapiret sitt.

Selv om dopapir er noe man tenker svært lite over, så tenker jeg det blir litt trist til jul, når man ikke kan ha sånne koselige jule hilsener på dopapir, på grunn av blasfemi.

Jeg mener at dette blir på samme måte som at Donald Duck var forbudt i Finland, siden han går uten bukse og det at Polens barneombud vil få slutt på det de mener er homoseksuell propaganda i barneprogrammet Teletubbiene.

Skjønner virkelig ikke hvorfor det er så mange voksne som må tenke så rart på så mye, liksom, det er ingen barn eller oppgående voksne som tenker slik. Herregud, det får være grenser på hvor pripne vi skal være!

 


         

Hva synes dere?

Er god jul på dopapir blasfemi?

Er Teletubbies og Donald skadelig for barn?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingerlise

Ingerlise

20, Vestre Toten

Jente på 20 år, bor sammen med kjæresten. Vet ikke hva jeg skal skrive om enda, men vi får se! :) Kommer nok mest til å være om ting som irriterer meg.

Kategorier

Arkiv

hits