Bursdagsgave til typen!

Jeg har ingen anelse om hva jeg skal kjøpe i gave til Henrik i år! I 20års gave i fjor fikk han en Daniel Wellington klokke som han elsket! Hvordan kan jeg toppe gaven i år? Hvis dere er interessert i Daniel Wellington klokker så finner du nettsiden deres HER!

Her er bilde av klokken jeg kjøpte til han i fjor:Jeg synes det er skikkelig vanskelig å kjøpe gaver til gutter, det er liksom ikke så mye utvalg til gutter sånn som det er til oss jenter. I tillegg er jo Henrik veldig kresen på klær, så jeg tørr ikke kjøpe noe klær i gave til han akkurat. Blir sikkert kjedelig å kjøpe en klokke i år, så burde komme på noe snart! Bare 1 måned og 1 dag igjen til han blir 21år :o

Noen som har tips til bursdagsgave til han?

2 kommentarer

Nathalie Marie Dahl Naalsund

23.10.2015 kl.18:43

Daniel Wellington er fantastisk :D Jeg ønsker meg og en slik. Forøvrig er det også veldig vanskelig å kjøpe gaver til mannfolk! Hva med en flott strikkegenser eller noe i den duren? :-)

Ingerlise

23.10.2015 kl.19:35

Nathalie Marie Dahl Naalsund: Ja! :) de har mange fine klokker!
Det går jo an! Må finne noe mer også da :)

Skriv en ny kommentar

Ingerlise

Ingerlise

20, Vestre Toten

Jente på 20 år, bor sammen med kjæresten. Vet ikke hva jeg skal skrive om enda, men vi får se! :) Kommer nok mest til å være om ting som irriterer meg.

Kategorier

Arkiv

hits