Halloween!

Vet jeg har vært dårlig på å skrive de siste dagene, men jeg var så dårlig i går. Var så vidt jeg orket å dra på skolen, etter jeg kom hjem orket jeg ingenting, lå bare å syntes synd på meg selv siden jeg har hatt så vondt i hodet og feber. Jeg er jo ikke noe glad i å ta hodetabletter, men i går ble det så jeg bare måtte få i meg noe, det var så vondt! Når jeg fikk tatt meg hodetabletter, så sov jeg i rundt 16 timer :o helt sykt! Føler meg bedre i dag, men ikke helt frisk enda. Tror jeg begynner å bli forkjølet :(

Resten av kvelden min for gå til TV'n, nå ser jeg på "Norske Talenter". Håper bare det er noe å se på etter det! Ellers legger jeg meg nok. 

 

I morgen er det Halloween, det blir gøy! :) Tror ikke jeg kommer til å kle meg ut i morgen, men vi får se. Har ikke kjøpt noe kostyme i hvert fall, så  om det blir noe så må jeg bare være kreativ med de klærne jeg har og litt sminke. Har i hvert fall lyst til å finne på noe i morgen, så blir nok kanskje ut på fest! 

 Hva er planene deres for halloween?
Skal dere kle dere ut? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingerlise

Ingerlise

20, Vestre Toten

Jente på 20 år, bor sammen med kjæresten. Vet ikke hva jeg skal skrive om enda, men vi får se! :) Kommer nok mest til å være om ting som irriterer meg.

Kategorier

Arkiv

hits